Serveis Espai Orígens

Sala d’exposicions

Situada al volum més ampli de l’edifici, l’espai està equipat amb un mobiliari totalment versàtil amb el qual s’aconsegueix que el visitant pugui integrar-se en el discurs de cadascuna de les exposicions. Vitrines, calaixos i espais per a panells formen els principals elements expositius.

A banda del relat visual, la sala està preparada per a poder ampliar la informació de l’exposició amb diferents recursos com ara vídeos, fotografies, textos i enllaços web. Tot plegat és possible mitjançant la tecnologia de les tauletes digitals, amb les quals part del recorregut a la mostra es fa virtualment i de forma personalitzada de cara al visitant.

Botiga i llibreria

Els productes de la zona del Montsec tenen cabuda en aquest lloc de l’Espai Orígens. Estan perfectament exposats en vitrines, al costat d’altres elements útils per als turistes, com ara tríptics i fulletons informatius de la zona o llibres d’aquesta temàtica. També es poden adquirir altres obres literàries relacionades amb la història del patrimoni natural i cultural d’aquesta zona.

Sala polivalent

Amb una capacitat per unes 60 persones, aquest espai està condicionat amb la tecnologia Hi-Fi, que fa que la sala sigui apta per a la celebració d’actes de tot tipus. Conferències, debats, cursos, tallers i projeccions de vídeo són algunes de les activitats que es poden dur a terme al seu interior. A banda del programa cultural que desenvolupa anualment l’Espai Orígens aquesta sala, també està a disposició de les entitats.

Com arribar?


Pàgina principal Espai Orígens
Veure en el mapa

ADREÇA

Carretera C-13 km. 44

25613 - Camarasa

Lleida

HORARIS

Per a la reserva d’activitats poseu-vos en contacte amb nosaltres per telèfon

973420068 o espaiorigens@gmail.com.

CONTACTE

Tel. 973 42 04 27
Email espaiorigens@gmail.com Web www.espaiorigens.es/
Twitter
Facebook